Lust som motivation ger bättre lönsamhet

Tänker på det där med motivation och lust i arbetslivet. Det är inte en nyhet att lust påverkar människor positivt i sina jobb (överallt annars också för den delen). Det är så tydligt att alla omkring mig som finner lust i det de gör är BÄST på sina jobb. Det leder till bättre lönsamhet, gladare personer som är friskare och det sprider sig dessutom så att de i sin tur gör folk i sin omgivning gladare. Vad kan vara bättre?

Är just nu inne i ett snurr av tentor (om ROI i sociala medier, nyckeltal och konverteringsgrader m.m.) och projektinlämningar. Hjärna kokar, hjärtat rusar och kroppen spänner sig så nacken värker. Just nu känner jag att det är ganska jobbigt, MEN allt detta är för att jag ska få göra det jag tycker är kul. Det jag finner lust i!

20140513-090840.jpg
Min väg genom arbetslivet har varit ett resultat av bra kontakter, bananskal och mestadels roliga jobb. Nu har jag för första gånget efter gymnasiet en plan som ska leda mig till en ”ny” karriär. Under de senaste åren har jag delvis jobbat med sociala medier och nu blir jag snart utexaminerad specialist i området marknadskommunikation inom sociala medier. På köpet har jag roligt på vägen dit, i skolan…nästan hela tiden 😉

Läs på Motivation om lust och vad det kan göra för motivationen och lönsamheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s